IMG-20150804-WA0006

Morgan Jamieson recorda Mossèn Dalmau: el meu “namesake”

No estic segur que puc explicar suficientment la importància de Josep en la meva vida. Recordo que ell va tenir un efecte profund en mi, i recordo això des dels meus primers records d’ell.

I tot aixo, molt abans de saber quin tipu d’home era, i quin tipu d’home seria jo.

Quan jo era una mica més gran, em vaig presentar com el meu ‘namesake’, aixo significa que tinc el seu nom al costat del meu, una gran marca de respecte, al meu país, i vaig record sentir-me molt orgullós, quan finalment vaig entendre la importància d’axio.

Més endavant, sera ‘padrí’ com una tipu de broma nostra, però, encara que ell ha estat el meu ‘padri’, en realitat, no hem parlat de Déu, ni religió o històries bíbliques, hem parlat de la vida, de les persones del món, i d’un planeta que necessitava alimentar.

Si vaig dir que era una inspiració, no seria prou.

Ell era un constant, Un exemple somrient i generós, una força de la natura. Ell era familia, i un home que jo estimava molt.

i trobaré a faltar, profundament, cada dia.

Morgan

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *